Är det april så är det!

Godmorgon torsdag…

Snart nog är denna arbetsveckan över och oj vad fort det gått. Nå den är inte slut än, men nästan.

Jag är oerhört trött idag för jag har sovit dåligt inatt också. Dels för att det har blåst något oerhört inatt och regnat. Blåser gör det fortfarande l men just nu regnar det inte. Är det april så är det.

Jag väntar på att kaffet ska rinna ner så jag kan ta min första kopp av mitt morgonkaffe. Nyhetsmorgon på Tv4 är redan på så snart är morgonen fullbordad.

Strax efter 11 ska jag vara på VC för att ta om mina blodprov från sist när jag hade urinvägsinfektion (UVI). Läkaren ville att jag tog om dem för där var något han ställde sig undrande till. Vad skriver jag inte i detta läget.

Jag ska testa att själv köra ut till VC för att se hur det går med ögonen i trafiken nu flera veckor efter operationerna. Så det blir ett litet test idag. Jag har testat en gång tidigare men det tyckte jag inte gick helt okej så därefter har jag inte kört.

Ikväll är sista passet denna veckan för Jörgen så han sover fortfarande. Jag låter honom sova. Han behöver det

Ta för dig av livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *