Dagens tips!

 

Godmorgon denna soliga onsdag.. mitt i veckan… lillördag…

Som jag skrev så skiner solen. Inte från en klarblå himmel men från en semi blå himmel. I love it. Det är helt underbart när solen skiner och jag kan sitta ute och njuta. Jag har redan varit ute, men det är inte så värst varmt än. Jag har inte riktig koll på hur många grader det ska gå upp till idag. Men solen skiner och det är riktigt nice.

Idag fyller vår granne på campingen 60 år. Vi har varit och gratulerat honom. Vi sjöng och lämnade en liten present och snackade några minuter. Sen ringde telefonen och någon annan ville gratulera honom.

Idag ska jag till huset för jag ska tvätta vår smutstvätt. Det tar väl hela eftermiddagen gissar jag. Ikväll kör Ellinore mig hem.

Men jag börjar dagen som jag brukar och dricker mitt morgonkaffe. Tv4’s Nyhetsmorgon är på tv och det är faktiskt intressanta ämnen idag. Bland annat om humlor och bins överlevnad. Vi ska göra ett insektshotell har jag tänkt. Allt för att hjälpa de små liven att överleva. Det behövs. Varje trädgård och även balkong borde att ett litet hotell. Han som pratade sade att man kan borra cirka 2 cm långa hål (diameter på borren 4, 6, 8 mm) i en tjock regel. Bara ett tips!

Älska livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *