Det är brukligt!

Godmorgon torsdag… Skärtorsdag

Ikväll kör vi på våra kvastar till Blåkulla. Är du med mi? Vilka hänger på?!

Solen skiner för fullt men det är inte helt varmt ute. Det blåser inte speciellt mycket men är lite småkyligt. Men…solen skiner och det är en stor lycka för mig. Det vet du ju. Jag älskar solen…

Idag ska jag jobba. Egentligen är det fredagar jag är på kontoret men det är röd dag imorgon och då jobbar vi inte, så det får bli idag istället. Så det är snyggt och undanplockat när mina arbetskamrater kommer tillbaka på tisdag efter påskledigheten.

Jörgen kör mig till jobb och sedan kör jag på Nisse hem. Ikväll får jag besök av Ellinore och tjejerna. De kommer och ska äta middag för Daniel ska iväg på AW med sina arbetskamrater. Så vi kommer få en mysig kväll.
Dessutom slutar Jörgen tidigare eftersom det är röd dag imorgon. Han slutar redan 20.45 och det är nice.

Men jag börjar dagen med en god kopp kaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Det är brukligt, precis som det ska. Lugnet före stormen. Nej, jag bara babblar, ingen storm här inte. Påskafton blir dock fartfylld för då ska vi upp till mamma och fira påsk. Äta gott lamm och dricka gott.  Barnbarnen ska få gå ut på äggjakt. Det ska bli så mysigt.

Kyckling som Ellinore har tillverkat

Jag passar på att önska dig och alla andra en riktigt Glad Påsk. Var rädd om dig och njut av påskledigheten.

Älska livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *