Så blir det ibland!

Godmorgon måndag…

Vi äntrar en ny och orörd veckan. Orörd än så länge men fullsmockad med möten, blodprovstagning, återbesök och annat känns det som. Men det är så det blir ibland.

Det har varit underbart väder i helgen och vi har varit i huset och startat igång Ellinore och Daniel för att byta ut plankorna på trädäcket och utöka storleken på trädäcket en del.

När de startade…När kvällen kom igår…

 

Vi åt middag hos dem i lördags och den stod jag för. Ugnsgrillad fläskytterfilé med ugnsrostade grönsaker med kalla såser. Det var riktigt smarrigt.

Det har varit fantastiskt fint väder i helgen men jag har inte kunnat vara ute så värst mycket. Dels för att de har hållit på med trädäcket och det inte funnits någonstans att sitta. Och även för att jag har rensat kläder i våra garderober. Jag ska göra mig av med två säckar med bara mina kläder, väskor och annat. Jag har en tjej som ska få alltihop.

Idag är det möte på kontoret i Malmö så jag ska dit och jobba en stund. Egentligen är jag ledig idag men det gör inget. Det blir inte så värst länge och sedan kör jag tillbaka och bara tar det lugnt. Och hoppas att det i alla fall inte regnar så jag kan sitta ute.

Jag ska dock börja dagen som jag brukar med en god kopp kaffe (eller flera) och lite Nyhetsmorgon på Tv4.

Älska livet och lev fullt ut  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *