Jag summerar!

Jag har inte bloggat på några dagar för jag tog lite vila från det. Jag har dels haft hög smärta och sedan har vi varit iväg hela helgen.

 

I fredags, långfredagen var vi hos bästa Eva och Rickard på kvällen och hade en riktigt mysig kväll. Vi blev bjudna på denna underbara bricka med lite av varje när vi kom dit. Till middag blev det grillat. Så smarrigt.

Vi sov hos Ellinore och Daniel och på påskafton körde vi direkt upp till mamma för att fira påskafton och äta underbart gott lamm som hon hade gjort.
Fyra barn som ska ha påskägg från flera stycken gjorde att det blev massvis med ägg och en hel hög med godis till var och en av dem. De större påskäggen från mamma syns inte på bilden så det var fyra ägg till i samlingen. De äggen fick de när de åkte hem för att de inte skulle äta för mycket godis. Äggjakt blev det också så de fick ut alla fyra i trädgården och leta upp 5 stycken ägg var.

Vi fick även en fin påskpresent av Hailey. Hon har gjort en värmeljusstake på fritids som hon gav oss. Den är så fin med glimrande stenar på. Vi blev superglada.

Barnen sprang runt och hade så kul hos mamma så jag hann inte med att ta något foto på dem alla. De hade en superkul dag det märktes. Solen sken hela dagen så vi var ute mycket. Vi var alla trötta på kvällen kan jag berätta.
Igår körde vi hem från mamma och idag ska vi sätta upp förtältet. Ellinore och Daniel kommer hit och hjälper oss och vi tänker bjuda på lite traditionell påskmat som tack. Sedan kan säsongen sätta igång bäst den vill.

Jag summerar helgen som helt underbar.

Lev livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *