Efter en intensiv vecka!

Godmorgon fredag…

Ja men visst är det fredag. Härligt!
Vädret är dock inte det bästa. Det är grått och just nu regnar det men vi får se hur det ser ut senare idag.

Jag ska jobba på kontoret i Malmö idag och därefter ska jag hämta Jörgen för vi ska ut i huset. Jag ska fortsätta med våra garderober och rensa och fixa. Jörgen ska kolla över och instruera Ellinore och Daniel. Som en arbetsledare kanske. Sen får vi se hur mycket han kan “hålla sig ifrån” att själv göra något.

Men jag börjar dagen med en eller ett par goda koppar kaffe och lite datorjobb efter jag bloggat. Därefter bär det iväg till kontoret för att utföra dagens arbete. Så nu slutade det regna. Synd det inte är sol för då hade jag tagit min kaffekopp och gått ut och satt mig istället. Mycket härligare.

Idag skulle min svåger Carlo fyllt 55 år. Han gick tyvärr bort på tok för tidigt, för 14 år sedan. Grattis Carlo och jag hoppas du har det fint där du är.

Denna veckan har varit intensiv så nu när helgen kommer ska jag ta det lugnt. Jag ska fixa med garderoberna i huset men annars har jag inte mer planerat. Jag ska bara ta det lugnt.

Lev väl och njut av ditt liv  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *