Slarviga mig…!

Godmorgon torsdag,

Hoppas allt är bra.
Jag har inte skrivit på några dagar nu men jag har haft “häcken full” som min pappa brukade säga. Det har gått i ett varje dag känns det som. Jobb och möten och en del annat också. Bara att gilla läget.

Jag har inte ens gett dig ett Mindfulnesstips så det kommer längre ner.

Idag är jag ledig men jag ska iväg till VC och ta blodprov inför telefonmöte med min läkare på Reumatologen i Trelleborg den 16/4. Det är en himlens massa blodprover för tillfället men det är så det blir så jag gillar det läget också. Inte mycket jag kan göra åt det känner jag.

Igår var jag hos min fina syster och hämtade gardiner hon sytt till kontoret i Helsingborg. Också tog jag en kopp te innan jag körde tillbaka. Idag ska jag lämna gardinerna på kontoret i Malmö när jag varit på VC och när jag varit och handlat lite mat för det behövs.

Idag skulle vår älskade lilla plutt Zeth (vår hund) fyllt 18 år. Grattis på din dag fina Zeth. Hoppas du blir firad i himlen.

Här kommer ett Mindfulnesstips från mig till dig…

Bli medveten om hur din hantering av e-posten påverkar dig…

Med goda rutiner kring e-posten minskar din splittring och ökar din uppmärksamhet på det du prioriterar.
Innan du öppnar e-posten, planera hur du ska hinna med det viktigaste under dagen.
Bestäm dig sedan för om du ska öppna e-posten nu eller senare, medveten om att öppnandet av e-posten kan splittra din uppmärksamhet.
Lägg märke till eventuella effekter på din uppmärksamhet och på vad du får gjort under en dag.

Ta vara på varje dag  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *