Måndag och livet är gött!

Godmorgon måndag…

En morgon som denna kan man inte vara annat än glad. Solen skiner, det blåser i stort sett ingenting. Underbart

Idag är jag ledig och ska inte göra alltför mycket.
Helgen har varit härlig med umgänge med några av barnbarnen eftersom Jörgen skulle hjälpa Ellinore och Daniel med trädäcket. Det har inte direkt varit väder att vara ute för det har blåst kalla vindar. I varje fall igår. I lördags var det något bättre. Men jag har haft att göra inomhus så det fanns inte så mycket val för min del. Men nu skiner solen och jag ska ut och sätta mig när jag bloggat klart. Kaffet dricks utomhus idag.

Vad händer i veckan då?
För mig är det en relativt lugn vecka än så länge vad jag vet. Det känns skönt för det behövs. Förra veckan var ganska intensiv tycker jag. Jag upplevde den som intensiv. Någonting varje dag.

Men jag börjar veckan med lugn och ro. Jörgen jobbar kväll denna veckan så han har precis gått upp och sitter redan där ute och dricker sitt morgonkaffe. Livet är gött och ska vara gött.

Jag har samtal med min läkare på reumatologen imorgon och vi får se hur det går. Jag hade nämligen förhöjd sänka när jag tog prover i torsdags. Det indikerar ju på att man har en infektion i kroppen men jag är inte förkyld och inget annat så det kanske är ett skov i muskelreumatismen. Jag vet inte.

Lev väl  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *