Win win för mig…!

Vår rabarber växer så det knakar

Godmorgon tisdag…

Hur mås det idag?
Jag lade mig med huvudvärk igår och vaknade med huvudvärk så jag tar det lite lugn nu på morgonen. Jag tar mig till kontoret lite senare. Idag är det Malmö som gäller. Jag ska först försöka få ner huvudvärken och sen kör jag och Nisse till kontoret.

Jag har införskaffat “senil snöre” till mina läsglasögon. Är man gammal då? Haha det struntar jag i. Jag kommer inte bli av med mina glasögon i alla fall. Win win för mig.

Igår gjorde jag en god middag. Färsbiffar med potatishalvor i airfryern och lite turkisk yoghurt (oatly) med sweet chili sås över. Det var riktigt smarrigt. Och väldigt lätt och snabbt att göra. Jag säger bara… Mumsfillibabba

Igår kunde jag sitta ute en lång stund även om det blåste. Idag, eller nu sitter jag nog inte så gärna ute. Solen är inte framme och det är lite kyligt. Visst jag kan sitta ute ändå, men inte för att lapa sol inte. Jag hoppas det blir bättre när jag kommer tillbaka i eftermiddag. Vi får se.

Det är ju tisdag så jag bjuder dig på ett Mindfulness tips… Håll tillgodo…

Prova att en dag TV och/eller MOBILFASTA

Mycket av det vi gör i vår vardag sker på autopilot. Vi gör som vi brukar. Prova att bryta med en vana. Ett exempel kan vara att avstå från det ditt sinne dagligen tar in genom tv:n eller mobilen, du ger då mer plats för annat.
Prova gärna att inte se på tv eller scrolla på mobilen under en dag.
Använd din fantasi, vad kan du göra istället?
Se vad du upptäcker.

Älska livet och lev livet fullt ut  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *