Födelsedag och kallis!

Godmorgon onsdag… mitt i veckan, lillördag…

Det är “Helsingborgsdag” för min del och jag är redo att åka med bussen till centralen för att ta mig till kontoret i Helsingborg.
Jag tror inte det händer så värst mycket mer än att jag ska jobba. Jo förresten min bästa Eva och jag ska till kallis i eftermiddag. Sibbarps kallis kallar på oss. Vi ska basta och doppa oss. Det ska bli härligt!

Men jag börjar dagen med en god kopp kaffe och lite Nyhetsmorgon på Tv4. Det är en bra start på morgonen. Och jag väljer i stort sett varje dag att vakna sakta. Detta är ett sätt. Det kan komma någon morgon när jag måste stressa lite men jag försöker i största möjliga mån att undvika stressen.

Idag fyller min fina syster 57 år. Stort Grattis önskar jag dig. Hoppas du får en fin dag. Älskar dig!

Solen skiner än så länge och jag hoppas innerligt att den kommer hålla sig framme under dagen. Så jag kan sitta ute när jag kommer tillbaka i eftermiddag, innan vi går till kallis. Jag ska bjuda på något lätt att äta också men vi får se om vi äter när vi kommer tillbaka eller innan vi badar. Får se hur det blir. De har öppet till 20.00 så vi har ingen panik men man vill ju hinna med så mycket som möjligt, så många dopp som möjligt på kallis innan man lämnar.

Njut av livet medans du kan  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *