Med en tom agenda…!

Torsdag lunch och jag sitter inomhus…


Regnet det bara öser ner…nu ja men hela förmiddagen har det varit jättefint väder. Jörgen och jag satt ute flera gånger när vi drack vårt morgonkaffe och det var superskönt. Lite kyligt i luften men det blåste inte mycket så det gjorde inte så mycket heller. Nu regnar det en hel del och det är ju inte så kul. Men jag hoppas solen tittar fram igen.

Idag är jag ledig och har ändå lite jobb att göra. Jörgen har kört till jobb nu så jag tänker att jag fixar med detta när han kört. Dags att sätta igång. Lite letande och beställande sen är det klart. Det är kanske lite bra att det regnar så jag får gjort detta idag. Nåväl, jag har inte gjort det än så vi får se hur det blir. Ingen panik i och för sig men jag vill ju ha det gjort.

Annars har jag faktiskt inte någonting alls på min agenda. Efter hur jag mådde igår när jag kom från jobb så ska jag bara ta det lugnt idag. Inte göra någonting mer än duscha vilket jag har gjort nu. Igår mådde jag inte bra alls. All ork hade flutit ur min kropp. Ingen ork över huvudtaget och ingen energi. Trött som jag vet inte vad och hög smärta i kroppen. Så det blev vila igår när jag kom tillbaka från jobb. Inget bastu/bad för mig igår inte. Sorligt men sant. Det är så det är ibland och det är så det får bli. Behöver jag vila så gör jag det.

Livet är fint…ta vara på det  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *