Godmorgon denna soliga torsdag…

Godmorgon denna soliga torsdag…

Som du ser på bilden så är våren verkligen här men temperaturen tror inte riktigt på det än. Det är inte några höga grader men det ska enligt prognosen komma i maj. Då ska det bli tvåsiffrigt och det tror jag på. Och hoppas på. Just nu skiner solen och det är jag glad för. Det är dock lite för kyligt (+3 grader) än för att sitta ute så det får vänta.

Jag vaknade med en nedrans huvudvärk och den har inte minskat än. Jag ska till VC och ta blodprover idag och jag hoppas innerligt att jag fixar att åka buss dit. Som det känns just nu så blir det inte så lätt.

Jag har kokat lite vatten och sitter med en kopp te och lyssnar på “ettor och nollor” på Nyhetsmorgon på Tv4 en stund.
Det blir nog en lugn dag idag. Kanske en kortare promenad, sitta ute lite om jag kan. Nåja, det får bli som det blir.
Jag tar dagen som den kommer. Lugnt och fint.

Jag orkar inte filosofera på något speciellt idag så det blir ett lite tråkigt inlägg från mig denna morgon. Så kan det bli ibland.

Lev livet väl och fullt ut  /Lene

Publicerad i Mat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *