En vecka delvis i familjens tecken…!

 

Solen skiner från en nästan klarblå himmel och det är upp mot 17 grader. Så härligt!

Godkväll måndag…

En ny orörd, vecka och en spännande vecka har börjat.

 

Idag fyller denna vackra, fina och omtänksamma kvinna vår yngsta dotter Ellinore 31 år.


Grattis på födelsedagen min fina dotter. Vi firar dig i helgen

Som jag sade är det en spännande vecka som ligger för våra fötter. Ellinore fyller år idag och på onsdag fyller min älskade mamma 75 år. Och då ska vi upp och fira henne hela dagen lång. Vi åker dit på förmiddagen och hem dagen efter.
Därifrån kör vi rakt över landet till Helsingborg för jag ska jobba några timmar på kontoret i Helsingborg.

Jörgen jobbar ikväll sedan är han ledig resten av veckan, men jag jobbar torsdag och fredag. Sedan är det helg igen. OCH det ska bli upp mot 22 grader på onsdag. Kan det bli bättre?! Knappast!!

Imorgon är det Valborgsmässoafton (och Kungen fyller år) och vi ska eventuellt gå med Rickard och Weronica till Sibbarps majbål. Det ska bli varmt imorgon också så det ska nog gå bra känner jag. Imorgon är det dags att jobba på kontoret i Malmö. Onsdag är ju en röd dag så då är vi lediga och ska fira en 75-åring som jag skrev. Det ska bli så härligt.

Jag har suttit ute en del idag. I förmiddags var jag på VC i Bara och lämnade blodprov som Dr Sofia på Reumatologen i Trelleborg ville att jag skulle lämna eftersom mina värden inte var så bra sist jag tog blodprover. Därefter tillbaka och njöt av dagen. När Jörgen kört till jobb fixade jag dricksvatten och sedan min middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *