I’m back!

Godmorgon söndag!

Äntligen kan jag blogga igen.
Jag har inte kunnat blogga på i stort sett hela veckan på grund av att teamet har flyttat mig till en annan plattform, så jag har inte kunnat blogga alls. Men nu fungerar det och det är kanonbra.

Det har varit en händelserik vecka och det har gått i ett.

I onsdags, den 1 maj fyllde min fina, älskade mamma 75 år och vi var och firade henne dagen lång. Det var kanonfint väder och vi var ute hela dagen. Helt underbart.

Mamma bjöd på underbar middag och jättegod marängtårta.

Hela helgen har vi tillbringat i huset så Jörgen kan hjälpa Daniel att komma framåt. Det går verkligen framåt det vill jag lova. De är grymma båda två. Jag har tvättat vår tvätt så nu har vi ren tvätt med oss tillbaka. Jag passade på att tvätta våra påslakan och underlakan också så nu har vi verkligen allt rent. Skönt.

På tisdag nästa vecka ska jag till optikern och kolla hur min syn är nu sex veckor efter operationen av ögonen. Det ska bli lite spännande.

Eftersom jag inte bloggade i tisdags så blir det ett Mindfulness tips idag. Håll tillgodo…

Ta dig tid för återhämtning när du står i kö…

Att stå i kö kan utvecklas till en konst att koppla av. Du kan här ha en intention av att skapa dig en stund av lugn, stillhet och återhämtning.
Stanna upp, bara stå, stadigt,med uppmärksamheten på dina fotsulor och sedan på hela din kropp.
Följ ditt andetag hela vägen in och hela vägen ut,hur länge kan du hålla fokus innan din uppmärksamhet börjar vandra iväg?
För varsamt tillbaka uppmärksamheten till andningen.
Upprepa detta så ofta du behöver, upptäck skillnaden i ditt förhållningssätt till att stå i kö.

Älska ditt liv, du har bara ett  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *