Det kan man inte styra över…!

Godmorgon tisdag…

Solen skiner för fullt och jag har spenderat morgonen med mitt morgonkaffe i stolen där ute. Vilket underbart väder vi har idag. Helt underbart!

Jag ska alldeles strax köra på Nisse till kontoret i Malmö. Jag hoppas jag kommer fram för nu är det ju Eurovision-vecka och då ska det vara lite svårare att ta sig genom stan. Men det ska nog gå bra. Jag är försiktig så ska det nog gå bra

Idag är det som sagt Malmö kontoret som gäller och jag ska susa dit i strålande solsken.
I eftermiddag när jag jobbat klart ska jag till optikern för att få min ”dom” efter operationerna i ögonen. Vi får se vad de säger. Jag kan dock säga att jag ser så mycket bättre nu än jag gjorde innan operationerna. På långt håll då alltså. Inte så mycket bättre (bara lite) på nära håll. Men jag är lycklig över den förbättring som skett och är glad över att kunna se ordentligt igen. Jag läste att grå starr är ärftligt. Jag kan inte minnas någon i min familj som haft det tidigare och jag hoppas inte mina döttrar får det. Men det kan man ju inte styra över så vi får väl gilla läget i så fall.

Det är ju tisdag så jag bjuder på ett Mindfulness tips..

Andas i nuet…

När du går nedför en trappa. Stanna upp när du har tre steg kvar.
Ta ett djupt andetag, håll en liten stund och sänk axlarna.
Andas sedan långsamt ut samtidigt som du går de sista trappstegen ner. Låt kroppen slappna av med varje steg ner och stanna upp igen efter sista steget.
Låt andningen återgå till det normala och känn efter i kroppen hur det känns nu.
Träna på denna övning så ofta du har möjlighet under denna vecka och se vad du upptäcker.

Njut av livet medan du kan  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *