Onsdag och Eurovisionvecka!

Godmorgon onsdag…
Så här mitt i veckan…lillördag eller vad du kallar det…

”Det e så härligt å va i solen… solen… solen…”
Jag sjunger lite så här på morgonkvisten för sooooolen skiner. Kan det bli bättre? Ahh vad jag älskar detta. Dock är det inte så varmt än. Imorse när Jörgen körde vid 5.30 så var det 6 plusgrader och nu är det 9. Men det ska bli upp mot 15 idag och det gillar jag skarpt. Så underbart!

Än så länge sitter jag inomhus och dricker mitt morgonkaffe. Nyhetsmorgon på Tv4 är på och jag slö lyssnar för fullt. Jag tänkte jag skulle höra vad de har att säga om vädret. Idag är det Helsingborgs kontor som gäller och jag har fixat biljett till tåget. Ska åka vid 9.20 tiden. Alltså fortfarande tid att bara ta det lugnt.

Såg du Eurovision igår? Jag tittade fram till kanske 6e låten sen orkade jag inte mer. Men guuuud vilka dåliga låtar där var. De jag hörde i alla fall. Den bästa var nog Ukraina tror jag. Av dem jag hörde då alltså. Detta är ju vad jag anser så du behöver inte tycka som jag.’

Vi tittar på en serie som heter ”The Looming Tower”. Den är riktigt bra. Jag kan rekommendera den om du är ute efter en serie att se. Den handlar om Usama Bin Ladin och allting kring det. En säsong med 10 avsnitt. Vi har 3 avsnitt kvar att se. Spännande är den.

Jag vill visa denna bild på vår middag igår. Visst ser det ut som typ en omelett eller något men det är faktiskt wok med hemmakokta grönsaker. Supergott blev det

Njut av livet, du har bara ett av detta liv  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *