Byte och Internationella Strokedagen!

Godmorgon tisdag…

Hur mår du idag?
Solen skiner och det är en underbar morgon. Nåja, det blåser något men när gör det inte det?

Jag har bytt dagar på kontoren, så idag ska jag vara på kontoret i Helsingborg. Imorgon har jag provtagning med mera så jag kan omöjligt åka till Helsingborg då. Så då bara byter jag. Så smidigt och bra. Även när man tänker fel så blir det rätt. Är det inte fantastiskt så säg.

Igår åt jag en smarrig chili con carne som Jörgen fixat. Till det hade jag glutenfritt knäckebröd. Det var gottgott
Idag blir det nog pasta och någon sorts köttfärssås tror jag. Man vet aldrig…

När jag kommer tillbaka i eftermiddag så ska jag sätta mig ute om vädret fortfarande är bra. Vad tror du om det? Ganska nice eller hur?
Nu kommer jag ju inte tillbaka så tidigt eftersom jag är på kontoret i Helsingborg men solen skiner ju fortfarande så det ska nog gå bra.

Idag är det Internationella Strokedagen och då har vi denna fisloppan i våra tankar. Vår äldsta fina dotter, Emelie. Hon fick en stroke för 9 år sedan när Ludwig endast var 5 månader gammal. Vi är lyckliga och tacksamma över att det ändå gick så bra som det ändå gjorde.

Tisdag innebär Mindfulness tips och så även idag… Håll tillgodo

Lägg märke till något du mår bra av…

Ta vara på de små ögonblicken i vardagen.
Lägg märke till något som känns skönt och angenämt, som värmen i sängen, solstrålen genom fönstret, din partners röst, fåglarnas sång eller kanske något som smakar gott.
Notera vad som händer i din kropp när du lägger märke till sköna angenäma upplevelser.
Var öppen och se vad du upptäcker.

Var tacksam  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *