Idag ska vi träffas!

Jag önskar dig en god morgon…

Denna väldigt soliga men blåsiga morgon. Jodå det blåser en hel del, men det gör inte så mycket när det är varmt (redan 17 grader) och det gillar jag skarpt. Men som sagt, det blåser. Jag satte mig ute och drack första koppen kaffe, men det var inte riktigt skönt tyckte jag. Det kommer..

Idag ska jag till reumatologen och det ska bli skönt att få prata med henne, träffa henne. Jag har de senaste gångerna enbart pratat med läkaren i telefon. Men idag ska vi träffas.

Jag ska passa på att hämta ut nya tabletter för mina, som mamma kallar det, flickbrus. Mina vallningar/svettningar. Det ska bli intressant att se om de hjälper mig. Jag hoppas innerligt att de hjälper för jag är trött på detta nu. Skänk mig en tanke så de fungerar.

Vad händer annars idag då? För min del inte ett smack. När jag kommer tillbaka ska jag umgås med min man innan han kör till jobb och sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen.  Jag vet inte ens vad jag ska äta ikväll. Men det löser sig

Dock så börjar jag dagen som jag bruka med mitt morgonkaffe. En kopp har redan slunkit ner i strupen och den andra är på gång. Så… jag önskar dig en fin dag och njut av solen

Älska livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *