Helgen står för dörren!

Godmorgon världen och alla i den…

Jag vaknar upp till en fantastisk morgon med strålande sol och klarblå himmel. I och för sig blåser det en del men det är +15 grader så jag ska inte klaga. En tröja på så klarar jag mig finfint.

Idag är det fredag och helgen står för dörren. Kan det bli bättre?! Knappast. Jag ska jobba administrativt nu på förmiddagen och sen får jag se hur jag fixar att köra till kontoret. Jag måste få rätt på detta administrativa som jag har över mig. Det får ta den tid som behövs.

Vad händer i helgen då?
Ikväll kommer Emelie och Ludwig hit för Emelie har en överraskning till Ludwig som vi ska hjälpa henne att frakta hem. Vi kör dem hem imorgon. Annars händer nog inte så mycket tror jag. Jörgen och Daniel ska bli klara denna helgen med trädäcket och inbyggnaden av poolen så det kommer bli bra. Men jag har inte mer än ovan bokat i helgen. Det kommer nog bli en ganska lugn helg hoppas jag. Jag ska iväg och handla i eftermiddag och jag ska hämta upp Emelie och Ludwig på stationen. Så Jörgen kan bli färdig.

Ta vara på det liv du har  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *