Ny vecka och ojojoj!

Godmorgon måndag…
Ny vecka… helt orörd och spännande. Vilken grej!

Solen skiner och det är redan 20 grader. Kan det bli mycket bättre? Jo, jag är ledig idag så det kunde det. Inte just för att jag är ledig utan för att jag kan njuta av detta underbara väder.

Jag har ett par ärenden att fixa innan jag ska sätta mig ute och njuta av vädret men sedan ska jag njuta. Ojojoj vad jag ska njuta av solen.

Det har varit en bra helg. Vi var med när Emelie köpte en ny cykel till Ludwig (det var överraskningen) och sedan i lördags körde vi hem dem med cykeln. Jörgen och Emelie monterade cykeln. Det var en överlycklig liten kille kan jag berätta.

Igår var jag på Tirups Örtagård och fikade med fina svägerskan och svärmor. Jag köpte in lite nytt till husvagnen i form av 2 olika sorter hosta (läs funkia), mynta, basilika, ett vattenbad till humlor och bin och en fin lykta som såg ut som så här:

Det kommer bli fint skuggspel från denna.

Svärmor bjöd på fikan och jag tog en citron och marängpaj. Så himla god och fräsch i smaken. Precis vad som passar en varm söndag.

Som jag skrev ska jag fixa några ärenden och sedan ska jag ut till huset för jag ska byta däck på bilen idag. Jörgen ska försöka få det sista färdigt vid poolen. Men ojojoj vad bra det blir.

Det blir så himla fint alltihopa. Jag är så stolt över alla tre vilket otroligt arbete de gjort.

Lev i nuet  /Lene

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *