Det kan ju ändra sig!

Godmorgon denna eminenta torsdag…

Jag lever upp idag…
Igår var en riktigt jobbig dag med migränliknande huvudvärk i stort sett hela dagen. Det var inte förrän sent, sent på eftermiddagen som jag kunde verkligen sitta ute och då fick jag ändå ha solglasögon på mig för det gjorde ont i ögonbotten. Det var inte kul alls.
Jag jobbade hemifrån och fixade en massa beställningar och annat men jag var ändå tvungen att bege mig till kontoret i Malmö för att skriva under ett avtal som skulle till AF (läs Arbetsförmedlingen).  När jag var klar där blev det tur på Nisse tillbaka igen och placera mig inne. Tyvärr…
Men det är så det är ibland och jag väljer att gilla läget. Idag däremot är en annan dag… Jag mår bättre med huvudvärken och känner mig nästan som en ny människa. Det är sådan stor skillnad. Så skönt.

Det är helt underbart väder ute… +15 grader och väldigt lite vind. Inte som igår inte…då blåste det en hel del. Det är sagt att det ska regna i eftermiddag, från 15 ungefär. Vi får se hur det blir. Det kan ju fortfarande ändra sig och jag hoppas att det gör så. Jag vill ha sol. Värme ska det vara ändå, mellan 15-18 grader och det är väl helt okej tycker jag. Då kan man sitta ute ändå. Dock så är vädret något ingen av oss kan påverka så det är bara att gilla det läget också. Vilket jag gör. Regn behövs ju det med.

Ta dagen som den kommer  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *