Det får bli så bra det blir!

Godmorgon…

Det är fredag och solen skiner. De som vet säger i och för sig att det ska bli mulet under dagen men än så länge skiner solen och det tackar jag för. Fredag innebär att helgen är i antågande och så gäller även idag. Helgen står för dörren…

Idag ska jag jobba. Även om huvudvärken har kommit tillbaka så ska jag jobba idag.  Det får bli så bra det blir.

Imorgon ska vi sätta upp vårt nya förtält och det ska bli så spännande. Idag när Jörgen kommer hem ska han fixa det sista med tältet vi har nu. Det ska tas ner imorgon och vi ska flytta vagnen lite framåt och sedan ska vi sätta upp det nya tältet. Det kommer att gå över hela sidan på vagnen och det vi har idag går delar över vagnen. Så vi får större plats i förtältet. Det ska bli så himla härligt.

Men än så länge är det fredag morgon och jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe i godan ro. När jag är klar med att blogga ska jag sätta mig ute och njuta av morgonen innan jag kör på Nisse och hämtar mina nya glasögon för att sen köra till jobb.

Lev livet medan du kan  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *