Rädda de små liven!

God eftermiddag kära du…

Hur mås det idag?
Här är det ganska okej. Jag har fått högre smärta i mina händer och jag är som vanligt astrött hela tiden men annars är det okej.

Idag har jag varit i Malmö och jobbat. När jag kom hem jobbade jag lite till med lite administration och sedan gick jag och diskade. Nu sitter jag i vårt fina, underbara förtält. Jag kommer säkert skriva uterum några gånger men det är för att jag ser det som ett uterum. I love it!!
Igår kväll satt jag där nästan tills det blev mörkt och nu sitter jag här. Helt fantastiskt är det.

Jag har funderat på en sak… Jag skulle hemskt gärna vilja göra något för våra bin och humlor men jag vill inte bli månadsfadder och betala en summa varje månad. Jag vill betala in när jag själv känner för det och så mycket som jag känner för och kan just den gången. Så jag har hittat ett annat sätt att hjälpa både med pengar och även direkt hjälpa de små liven. Som du säkert vet är ju varken bin eller humlor farliga insekter för oss människor och de är lite illa ute i naturen numera så jag vill gärna hjälpa dem.

Jag funderar skarpt på att köpa hem dessa små koppar man trycker ner i rabatten eller i en kruka eller liknande.

Då hjälper jag dem att hitta dricka ställen och jag har betalt en peng för att hjälpa de små liven.  Det blir ju winwin. Jag gillar bin men allra mest gillar jag humlor. Så detta ska jag göra. Hjälp du med vetja!

Nåväl, nog om mina tankar nu. Det är ju tisdag vilket innebär ett Mindfulness tips så här kommer det….

Klargör vad du/ni vill ha ut av mötet….

Klargör din egen intention med mötet.
Be var och en av de andra att klargöra sina intentioner.
Formulera tillsammans den gemensamma intentionen.
Börja arbeta med att fullfölja intentionen.

Intentionen är en stark viljeinriktning eller önskan att uppnå ett visst mål eller resultat. När det gäller att köpa spel online eller billigt snus kan intentionen vara att göra ett medvetet val att söka efter bra erbjudanden, jämföra priser och kvalitet samt att handla från pålitliga källor. Genom att ha en klar intention och fokus kan man öka chanserna att hitta de bästa alternativen och undvika impulsköp eller ogenomtänkta beslut. Detta kan bidra till en mer framgångsrik och tillfredsställande shoppingupplevelse där man får valuta för sina pengar och blir nöjd med sina inköp.

Du kan prova detta när du nästa gång sitter i ett möte på ditt jobb, i en förening, organisation, föräldramöte etc. Många möten och sammanträden skulle bli mer produktiva och tydliga om avsikten med mötet klargjordes vid inledningen.

Älska livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *