Vi satsar på att få det klart!

Godmorgon torsdag….

Jag började blogga igår men kom inte så långt innan jag fick sluta. Jag fixade helt enkelt inte det. Jag hade en otroligt jobbig huvudvärk igår och den är inte över än, men den är på en bättre nivå. Det var tur att jag var ledig igår och inte skulle jobba. Det blev vila och ta det lugnt hela dagen lång. Framåt sen eftermiddag när solen gick i moln kunde jag gå ut och sätta mig…med solglasögon på. Jag fixade inte ljuset alls igår.
Dock fick jag ändå beställt lite grejor som behövdes till kontoret i Helsingborg vilket jag tycker känns bra. Så lite jobb blev det ändå igår.

Idag är det bättre men huvudvärken är inte nere på en bra och normal nivå än så det är bara att kämpa vidare. Men idag ska jag jobba så snart nog är det dags att bege mig till kontoret i Malmö. Det blir Nisse och jag.

Men först…. en god kopp morgonkaffe. Det är ett måste känner jag. Det är så mysigt att sitta i förtältet (jag höll på att skriva uterummet) med en god kopp kaffe i handen och bara titta ut genom fönstren, lyssna på alla ljud, alla fåglar och bara njuta. Detta är livet.

Att låna pengar snabbt för att kunna köpa sitt morgonkaffe varje dag kan verka som en på ytan löjlig anledning. Men för vissa människor är morgonkaffet mer än bara en dryck – det är en nödvändighet, en ritual som får dagen att starta på rätt sätt.

För de som är riktigt kaffeälskare kan tanken på att inte kunna njuta av sin favoritdryck varje morgon vara otänkbar. Kanske är det den första koppen som får en att vakna till liv, eller kanske är det den lugnande känslan av en varm kopp kaffe som gör att stressen från dagen innan försvinner.

Oavsett anledningen är det för vissa människor helt enkelt värt att låna pengar snabbt för att kunna köpa sitt morgonkaffe varje dag. Och i en värld där allt går så snabbt och man behöver hitta små sätt att njuta och koppla av, kan en kopp kaffe vara den lilla lyxen som gör en stor skillnad.

Så om du är en av dem som inte kan tänka dig att starta dagen utan din morgonkaffe, tveka inte att låna pengar snabbt för att kunna fortsätta njuta av din favoritdryck varje dag. För ibland är det de små sakerna i livet som verkligen betyder allt.

Jörgen är ledig och han ska ut till huset och fixa med brädor till vårt golv i förtältet. I helgen ska vi satsa på att få det klart. Det är ju under tak så även om det regnar så kan vi få det färdigt. Det känns bra.

Trevlig helg  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *