En solig tisdag!

Godmorgon denna soliga och fina tisdag…

Ja, än så länge är det sol och jag hoppas den stannar kvar. Tror man på prognosen så ska det bli mulet fram mot eftermiddagen men jag hoppas prognosen har fel. Jag hoppas det blir sol hela dagen. Men det blir det säkert inte. Prognosen brukar inte ha så fel. Nåja, det blir vad det blir.

Jag har till och från huvudvärk och detta är så himla jobbigt. De tabletter jag tar hjälper inte riktigt heller så jag måste nog få en tid hos läkaren och  gå igenom detta. Det är för jobbigt att hålla på så som jag gör nu.

Jag bloggade inte igår och det var mycket för att jag inte orkade på grund av huvudvärk. Jag var tvungen att ta mig till Trelleborg för att röntga händer och fötter men annars gjorde jag inte så mycket.

Idag är det ju tisdag och det innebär att du ska få ett Mindfulness tips, så här kommer det.

Minska din stress och oro över sådant du inte kan påverka…

Låt varje utandning påminna dig om att släppa taget och därigenom ge utrymme för nästa andetag.
Du behöver inte göra något annat än att registrera att du andas ut och tänka en tanke: Jag släpper taget.
Om du vill kan du lägga till:
Jag släpper taget om:
– det som varit
– mina spänningar
– min oro
– min irritation

Gå genom livet leende  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *