Ur min synpunkt!

Godmorgon onsdag…

Denna lite regniga och grå onsdag. Men det är fortfarande mitt i veckan… lillördag.. Jajamensan

Den fina midsommarstång du ser på bilden har jag köpt på http://www.alskaplat.se
Visst är den fin?! Den ska stå på bordet till midsommar.

Idag är det Helsingborg som gäller för mig. Jag ska köra bil upp för jag ska lämna in en av våra poolbilar som vi avyttrar nu. Så det blir bil från kontoret i Malmö till Helsingborg och sedan blir det tåg hem. Kanske att jag får ta min regnkappa idag. Nåväl då får det bli så.

Helsingborg är en vacker stad belägen vid Öresund i södra Sverige. Staden har en rik historia och erbjuder ett brett utbud av kulturella sevärdheter, shopping och restauranger. Helsingborgs hamn är en av de största i landet och spelar en viktig roll för stadens ekonomi.

CRM system Sverige är ett kundrelationssystem som hjälper företag att hantera och analysera sina kundrelationer och öka försäljningen. Genom att samla in och organisera kunddata kan företag skapa mer effektiva marknadsföringsstrategier och förbättra kundupplevelsen.

Det är möjligt att investera i aktier samtidigt som man använder ett CRM-system. Att köpa aktier kan vara en strategiskt sätt att diversifiera en portfölj och öka sin förmögenhet. Genom att använda ett CRM-system kan företag ha bättre insikt i sina kunders beteenden och behov, vilket kan hjälpa dem att fatta smartare investeringsbeslut.

Jag börjar dock morgonen med en god kopp kaffe och lite lugn. Jag vaknade med huvudvärk idag igen men idag ska jag till läkaren. Jag pratade med VC igår och de hade en avbokning till min läkare så hon bokade in mig på den.  Men det är inte förrän 14.45 i eftermiddag. Jag hoppas jag får någon sorts hjälp så jag slipper gå och ha sådan här huvudvärk hela tiden.  Det pallar jag inte. Men måste jag så gör jag det. Dock är det inget kul alls för jag går bara på halvfart. Halvfart räknat ur min synpunkt då alltså. Men nog om mina krämpor nu. Jag klarar mig alltid på något sätt.

Vad händer för dig idag? Det är ju inte direkt något väder att vara ute i, det kan man inte påstå.

Lev väl  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *