Måndag och jag har gjort vad jag ”måste”!

Godmorgon måndag…

För det räknas väl fortfarande som morgon gissar jag. Annars är det ju förmiddag. Ja det är det kanske.
Det är måndag i alla fall, det vet jag.

Jag är nyss hemkommen från VC för jag har tagit prover som min läkare ville jag skulle ta. Blodsocker och en massa annat.  Jag sitter nu och väntar på att kaffet ska rinna ner så jag får första koppen kaffe för dagen.

Jag har gjort vad jag ”måste” idag. Jag ska gå och diska senare men annars har jag inte något jag måste göra. Det känns ganska bra tycker jag.
Jag ska bara ta det lugnt resten av dagen för imorgon är det jobb och även student för min systers ena tvilling. Det blir mycket nog för mig just nu. Så vila idag….

Solen skiner men det är inte direkt någon värme ute. +13 grader är inte så varmt i juni måndag. Plus att det blåser. Jag får se hur mycket eller ens om jag sitter ute idag.

I lördags var vi på 18-års kalas hos denna fina påg. Eller man kanske jag ska säga nu när han är myndig och allt.

Vi fick supergoda oliver och lite snacks när vi kom. God dricka bjöds det också på men jag tog ingen sådan eftersom jag körde.

Till middag blev det bland annat grillad flankstek som var fantastiskt god. Det bjöds på chivappar också och även korv men jag tog mest flankstek för den var så sörens god. Några chivappar blev det men ingen korv. Till det sallad och ugnsstekta hela potatisar. Nom nom

Emelie sov hos oss och hon åkte hem igår så när hon åkt hem gjorde vi inte så mycket. Vi gick mest runt och beundrade hur mycket vi gillar vårt förtält och vårt vindskydd.

Lev livet fullt ut  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *