Sicket mög!

Godmorgon denna regniga och grå tisdag…

Yoga matta

Jodå, det regnar och regnar. Och det ska regna i stort sett hela dagen om prognosen har rätt. Inte så kul men så är det och jag väljer att gilla läget.

Jag vaknade med hög smärta i vänstra höften och benet och en nedrans huvudvärk så jag vet inte hur dagen blir. Om den blir som jag planerat eller vad. Det är så himla tråkigt för det känns som när jag ska göra något så blir jag dålig. Sicket mög. Nåja, jag överlever det med.
Den ursprungliga planeringen var att jobba och sedan åka på min systers ena tvillings studentkalas. Men nu vet jag inte hur det blir alls. Som det känns just nu får jag avstå från allt. Nåväl, som jag skrev så överlever jag. Det är så tråkigt bara.

Jag vill jobba… jag vill kunna göra det jag planerat. Men som min mamma och pappa sade när jag var liten… Vilja och inte få, kan man inte få slippa då
Jag har den sjukdom jag har så jag gillar läget och planerar om. Vila, vila, vila och återhämtning. Dock vet jag ännu inte hur det blir, vi får se. Nog om mig och mina krämpor nu.

Det är ju tisdag så jag bjuder dig på ett Mindfulnesstips…

Lägg märke till prestationstankar…

Med mindfulnessträning utvecklar du en kvalitet av att vara vaken, närvarande och accepterande till det som händer just nu. Det ger en ökad möjlighet till insikt om dig själv och ditt beteende och hur du svarar an på det som händer både inom dig och i relation till andra.
Träna  på: 

Att lägga märke om du har inre prestationstankar eller ”vardagstävlar” i det tysta med dig själv och andra i din omgivning.
Du kan då fråga dig själv: Vad leder detta ”inre tävlande” till? Blir jag mer lugn, lycklig och tillfreds? Eller mer stressad, missnöjd och kritisk?
Tänk på att vara varsam och vänlig i din inställning till det du upptäcker och ha överseende om allt inte blir såsom du tänkt dig. Du kan gärna prova någon övning i medkänsla med sig själv och andra som en fortsättning på detta råd.

Mindfulness träning handlar om att vara närvarande i nuet och medvetet observera ens tankar, känslor och sinnesupplevelser. Genom att träna mindfulness kan man lära sig att hantera stress, öka sin koncentration och förbättra sitt välbefinnande.

En metod som många använder för att förstärka effekterna av mindfulness träning är att använda CBD olja lagligt. CBD olja är en naturlig substans som kommer från hampaväxten och som anses ha lugnande och ångestdämpande egenskaper. Genom att ta CBD olja regelbundet kan man uppleva ökad avslappning, minskad stress och en ökad närvarokänsla.

För många kan det också vara intressant att betala för sin CBD olja med kryptovaluta time. Att använda kryptovaluta som betalningsmetod ger en ökad anonymitet och säkerhet, samtidigt som det är en modern och enkel metod att handla med. Genom att erbjuda betalning med kryptovaluta kan företag också nå en större och internationell kundkrets.

Sammanfattningsvis kan mindfulness träning i kombination med CBD olja och betalning med kryptovaluta time vara ett effektivt sätt att öka sitt välbefinnande och sin närvarokänsla. Genom att vara medveten om sig själv och sitt inre kan man skapa en balans och en ökad harmoni i livet.

Lev livet till fullo  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *