Om mig

Vem är jag? Jag heter Stephanie, är född 1989 i Stockholm. Jag flyttade till Västra Götaland år 2017. Är student just nu och planen är att jobba med/för människor i framtiden. Då jag älskar att hjälpa människor. Har en sambo, ett barn och en hund

Vad gör jag? Utöver att jag är heltidsstuderande skriver jag även bloggen friskbslans som jag hoppas kommer leda till inspiration. Ett gott skratt och tankeställare hos er som läser.

Min personliga resa?

Jag blev sjuk i hypotereos (sköldkörtelsjukdom) för 11 år sen. Efter det har problemen med min kropp uppkommit ett efter ett. Jag fick problem med magen, gick upp i vikt, pollenallergi, fler allergier och ännu mer problem med magen, sjuk ofta och länge. Sen kom histaminintolerans, PMS och Energilös. Ja listan kan göras lång och en dag kommer jag skriva om alla symptom här på bloggen.

Framgångar? Jag har fått någorlunda koll på både mage och histaminintolerans är inte lika kraftigt. (fått åka ambulans när det varit riktigt illa) när det va som värst så fungerade endast fem livsmedel utan reaktion. Jag har förutom förbättrad histaminintolerans även strykt allergier som jordgubbar, hallon, tomat, spenat från min långa lista. 🙂 jag är övertygad om att jag kommer kunna stryka fler allt eftersom. Jag har ingen utbildning men så så mycket erfarenhet och hoppas kunna hjälpa människor med obalanser så som jag hjälpt mig själv. Är det så att du känner igen dig? Hör gärna av dig till saidrastephanie@gmail.com, så ska jag ge mitt allt för att hjälpa just dig!

Lämna gärna en kommentar så jag kan hitta tillbaka till dig 😊

Till startsidan