Snart nog…!

Godmorgon denna onsdag…mitt i veckan…lillördag.

Solen skiner och det verkar vara hur fint väder som helst. Kanske inte så varmt men jag vet inte riktigt hur hög temperaturen är. Jag vaknar med huvudvärk och är svintrött. Jörgen vaknade vid 03 inatt och hade ont i huvudet så han kunde inte sova. Och oftast när han inte kan sova så kan inte jag sova för han studsar och hoppar i sängen (känns det som i varje fall). Jag hade därmed också svårt att sova. Men…det är onsdag och dags att jobba i Helsingborg. Snart nog är det dags att bege mig till bussen. Det blir en lugn dag på jobbet idag.

 

Jörgen och jag har inlett vad vi kallar en “vit matmånad”. Vi ska inte äta gluten och inte mejeriprodukter. Kaffe, godis, chips och läsk ska vi också avhålla oss från. Vi började igår kväll med en mycket god middag. Wok med ris. Woken innehöll rester från kycklingtacos, nordiska wokgrönsaker, tofu och naturella cashewnötter. Så himla gott blev det.

 

Och till frukost blev det sojayoghurt med blåbärssmak. GF (läs GlutenFri) brunch till det och en kopp te. Än så länge går det bra. Haha det är andra dagen. Lugn och fin. Jag sitter lugnt i båten än så länge så får vi se hur det går.
Varför vi gör detta? Det är för att se om vårt bådas mående blir bättre. Främst för att se om min smärta går ner en del.

Älska livet  /Lene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *