Tankar

Vilken morgon!

Godmorgon söndag…

Igår blåste det precis hela dagen och vi gjorde inte ett enda dugg. Eller jo vi gjorde något litet men inte mycket.
Idag vaknar vi upp och det är fortsatt rejäl blåst. Det har blåst och stormat hela natten.

Jag kokade kaffe och sedan tog vi på oss och tog en promenad ner till vattnet. Det blåste än mer där vilket inte är så konstigt men så skönt det var. Härligt att höra vattnet storma fram, se regnbågen och vände jag mig om hade jag solen mitt i ansiktet. Vilken morgon!

Det är som sagt söndag och det innebär just nu vilodag för både Jörgen och mig. Så vi ska inte göra mycket idag heller. En riktigt lugn helg och det behövs ibland. Testa det! Jag lovar att du kommer gilla det. Alla behöver det då och då.

Jag pratade för ett litet tag sedan om att vi nog skulle plocka bort våra tomatplantor och paprikaplantan. Men jag tror vi får vänta litet ill. Vi har faktiskt en paprika till som visar sig. Kolla på bilden. Den har växt till sig i gömman utan att vi har sett det. Visst är det fantastiskt?! Vi har även en del tomater som behöver mogna till sig så det får nog vänta lite till innan vi plockar ut plantorna. Vi är i mitten på oktober och vi har en paprika i förtältet som växer till sig. Som jag sa…visst är det fantastiskt?!

Nu när vi är tillbaka från promenaden vid havet så ska vi dricka kaffe och bara vara.

Älska livet  /Lene